Autófóliázás

Kellemetlen az égető nap vezetés közben? Magas hővédelmet szeretne elérni színes vagy akár láthatatlan fóliával? Védelmet szeretne az üvegszilánkok ellen? Megoldást és kellemes utazást biztosít a Shark autóüveg fólia!

A SKYFOL Shark autófóliák poliészter alapanyaga és ragasztó rétege teljesen víztiszta és torzításmentes. Az autófóliák dupla karcálló bevonat réteggel vannak ellátva. Így megakadályozzák az üvegek tisztításával és mozgatásával történő karcolódást. A Skyfol autófóliák speciális 99%-os uv-visszaverő képességgel rendelkeznek, amely megvédi az utasokat a káros UV-A és UV-B sugárzástól, ami a különböző bőrbetegségek és rák fő kiváltó oka. Az uv-szűréssel a Skyfol üvegfóliákkal a fakulás is megelőzhető.

Gyors behatolás és szilánkvédelem az autó üvegfóliákkal.

Az autófóliák a hő-fény és uv védelem mellett megakadályozzák a tolvajt abban, hogy gyorsan betörjék a jármű ablakát. Balesetnél védelmet nyújt az autófólia a szétrobbanó üvegszilánkok ellen.

Belátás védelem

Az autófeltörések leggyakoribb oka a látható értéktárgyak. A beláthatóság meggátolásával növeljük a biztonságot. Egyes autófólia típussal akár 96%-os fényszűrést is elérhet!
Az autó üvegfólia sorozatban megtaláljuk a színtelentől a legsötétebb árnyalatig.
A legsötétebb autófilmek tökéletes belátásvédelmet biztosítanak, így megvédik az utastérben vagy raktérben elhelyezett csomagokat.

Az autófóliákat többféle módon színezhetik. Létezik sima festett bevonat vagy színezett ragasztóréteg. Ezek a gyengébb minőségű fólia típusok. Az autófóliák tartósabb változatánál a pigmenteket hővel impregnálják a poliészter filmbe. Ezek a típusú fóliák megőrzik színüket, így sok éven át változatlan megjelenést nyújtanak.

Hírek

Tudnivalók az autóüveg fóliázásáról

2013-03-13
Fontos tudnivalók, kérjük olvassa el figyelmesen!